Масажи

Релаксирайте в приятна обстановка и се насладете на масаж . Студиото ни за масаж предлага голям избор от услуги, подходящи както за спортисти, така и за хора търсещи релаксиращи масажи.

Спортен масаж!

Използват се всички видове техники поглаждане,разтриване,изстискване,размачкване и ударно-вибрационни похвати. Спортния масаж се дели на три вида; предварителен, тренировъчен и възстановителен.

При предварителният масаж се подготвя организма за предстоящото физическо и психо-емоционално натоварване.
Тренировъчният масаж подготвя за възможно най-кратко време за максимални спортни натоварвания с минимална загуба на психо-физическа енергия. Възстановителният масаж цели да възстанови всички жизнени функции, да възвърне силите и да премахне натрупаната умора след голямо физическо натоварване. Важно да се знае е, че спортния масаж е подходящ не само за спортисти, но и за хора с отпусната мускулатура – като заместител на физическо натоварване.

Класически масаж!

при класическия масаж се прави чрез поглаждане, изстискване, разтриване, размачкване и ударно-вибрационни похвати. Чрез класическия масаж се ускорява притока на кръвта и лимфата в кожата и достъпните мускули за масаж, разнасят се отоци, намалява се болката, разтяга се кожата при сраствания, подобрява се състоянието на вътрешните органи и системи на човешкия организъм, подобрява се състоянието на кожата. Масажът, може да тонизира организма но също така и да го успокои след дълъг и уморителен ден, премахва напрежението и главоболието, отпуска напрегнатите мускули и прогонва безсънието, а при болестни състояния – спомага за по-бързото им възстановяване.

масажи

За повече информация за предлаганите услуги можете да се обадите на 0887 46 16 82 ; 0888 23 50 33 или да ни посетите в Спортен комплекс Никон.